Restaurant Day

By 10:24

V sobotu proběhl po celém světě Restaurant Day. Den, kdy si každý může otevřít svou restauraci, a tak vznikají restaurace na zajímavých místech se zajímavou nabídkou jídel.
Nevím, jestli naše nabídka přišla všem kdo ví jak zajímavá, ale musím říct, že jsme měly úspěch. Ač jsme byly daleko od centra a ač přišli jen tři mí kamarádi (kterým veřejně děkuji), prodaly jsme s Ivčou téměř vše! Byl to úžasný den v úžasné společnosti. Ivča je skvělá kuchařka a ještě lepší člověk. Měly jsme ty nejlepší pomocnice na světě plus hromadu rumu, punče a vína na zahřátí, takže si umíte představit, že bylo o zábavu postaráno.
Pořád tomu nemůžu uvěřit.
Lidi se zastavovali, lidi se ptali, lidi se zajímali, lidi nakupovali, lidi jedli. A co víc - lidem chutnalo!
Já napekla sedm druhů cupcaků - vanilkolevandulové, veganské banánové, čokoládovočokoládové, s lesním ovocem, arašídové, mrkvovotvarohové a jablečnokaramelové. Na všechny mám v plánu přidat časem recepty sem. Ivča udělala nepřekonatelný bůček momofuku, dýňovou polévku, hovězí kuličky s jalapeňo papričkou a rajčatovou salsou, brownies s malinami a dýňový cheesecake.

Příští Restaurant Day se bude konat v únoru. Jen do té doby musíme vymyslet, kde budeme. A nebo budeme potřebovat o hodně více rumu, punče a vína!

A co Vy? Jaké máte s Restaurant Day zkušenosti? Zašli jste se někam najíst? Nebo ani netušíte, že něco takového probíhalo?

Kdyžtak se pokochejte fotkami z naší soboty. Doufám, že až je uvidíte, pochopíte, že Vám nezbývá nic jiného, než přijít nás navštívit v únoru!


A nakonec tvůrkyně toho všeho.
ČAUKIMŇAUKI



0 komentářů

Děkuji za Váš komentář!